aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑναβλήθηκε το Κολοσσός - Παναθηναϊκός, μειοψήφισε ο Ολυμπιακός

Αναβλήθηκε το Κολοσσός – Παναθηναϊκός, μειοψήφισε ο Ολυμπιακός

Το ματς του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αναβλήθηκε, με την επιτροπή του πρωταθλήματος να δέχεται το «πράσινο» αίτημα με έξι θετικές και μία αρνητική ψήφο, αυτή του Ολυμπιακού.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το SDNA, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κατέθεσε αίτημα για αναβολή του αγώνα με τον Κολοσσό (26/11, 15:00), λόγω της γαστρεντερίτιδας που ταλαιπωρεί έξι παίκτες της ομάδας.

Τελικά αυτό έγινε δεκτό, μετά την έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής πρωταθλήματος. Σε αυτή συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Προμηθέα, της ΑΕΚ, του Ρεθύμνου, του Άρη και του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν και την μοναδική αρνητική ψήφο.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται σύντομα από τον ΕΣΑΚΕ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση της επιτροπής βρήκε την… μισή «πράσινη» αποστολή στο αεροδρόμιο.

Πλέον, οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης επιστρέφουν στη βάση τους και όλοι περιμένουν τη νέα ημερομηνία του ματς, που θα «κλείσει» την 7η αγωνιστική της Basket League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ