aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑναβλήθηκε το Ατλέτικο-Μπιλμπάο λόγω «Φιλομένα»

Αναβλήθηκε το Ατλέτικο-Μπιλμπάο λόγω «Φιλομένα»

Η προγραμματισμένη για σήμερα (09/01, 17:15) αναμέτρηση μεταξύ της Ατλέτικο και της Μπιλμπάο δεν θα διεξαχθεί λόγω της έντονης χιονόπτωσης που έχει «χτυπήσει» την Ισπανία.

Οι δύο ομάδες θα διασταύρωναν τα ξίφη τους σήμερα στις 17:15 στο «Μετροπολιτάνο για την 18η αγωνιστική της La Liga, ωστόσο λόγω της καταιγίδας «Φιλομένα», που πλήττει τη χώρα με σφοδρές χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες ρεκόρ υπό του μηδενός, η αναμέτρηση δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η απόφαση ελήφθη αφού η κακοκαιρία έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τη Μαδρίτη ενώ το αεροδρόμιο της πόλης ανακοίνωσε αναστολή λειτουργίας μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (09/01).

Η αποστολή των Βάσκων ήλπιζε να μπορεί να ταξιδέψει το Σάββατο το πρωί για να παίξει το παιχνίδι, αλλά κάτι τέτοιο τελικά ήταν αδύνατο. Ακόμα και η Ατλέτικο δεν θα μπορούσε να μεταβεί οδικώς στο γήπεδο της, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στους δρόμους.

Ετσι, το παιχνίδι αναβλήθηκε με τις δύο ομάδες να περιμένουν να οριστεί νέα ημερομηνία ώστε να κοντράρουν τις δυνάμεις τους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ