aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ανάβει ο πόλεμος» Μπαρτσελόνα-Πικέ

«Ανάβει ο πόλεμος» Μπαρτσελόνα-Πικέ

Και η κόντρα της Μπαρτσελόνα με τον Ζεράρ Πικέ καλά κρατεί… Ο 31χρονος αμυντικός εκμεταλλεύθηκε στο τετραήμερο ρεπό που έδωσε σε αυτό και τους συμπαίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ταξιδεύοντας μέχρι τη Σανγκάη.

Μετά την απόφαση του να αποσυρθεί από την Εθνική, ο υπαρχηγός της Μπαρτσελόνα ήταν ελεύθερος να χρησιμοποιήσει το κενό του όπως ήθελε.

Έτσι ταξίδεψε στην κινεζική πόλη ούτως ώστε να γνωρίσει από κοντά κορυφαίους τενίστες όπως ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και να τους πείσει να συμμετάσχουν στο «Copa Davis», διοργάνωση την οποία έχει «στα σκαριά» ο Πικέ και η εταιρία του.

Ωστόσο αυτή η απόφαση δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση των «μπλαουγκράνα», η οποία κατηγόρησε τον έμπειρο αμυντικό πως τον ενδιαφέρουν μόνο οι επιχειρήσεις του.

Υπενθυμίζεται πως η ισπανική ομάδα ήταν ενοχλημένη ξανά πριν λίγους μήνες με τον Πικέ, όταν και συμμετείχε στη μικρή ταινία του Αντουάν Γκριεζμάν σχετικά με την επιλογή του να συνεχίσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Την αποκάλυψη έκανε η δημοφιλής εκπομπή «El Chiringuito»:

«Στην Μπάρτσα επιμένουν ότι ο Ζεράρ Πικέ είναι περισσότερο συγκεντρωμένος στις επιχειρήσεις του, από ότι στο γήπεδο και στη διοίκηση είναι πολύ ενοχλημένοι επειδή έκανε 10.000 χλμ. για να πάει και άλλα 10.000 χλ. για να γυρίσει από τη Σαγκάη για να προσπαθήσει να πείσει τους τενίστες να παίξουν στο “Copa Davis”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ