aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνατροπή με Λαβόρδε; (τι είπε ο Παντελή)

Ανατροπή με Λαβόρδε; (τι είπε ο Παντελή)

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή μίλησε στα ΜΜΕ κατά της διάρκεια της πρώτης προπόνησης της Βαρωσιώτικης ομάδας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα του Λαβόρδε.

Δείτε τη ανέφερε: «Με τον Λαβόρδε συζητήσαμε και συζητούμε εδώ και αρκετό καιρό, είναι δύσκολη περίπτωση, υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που συζητούμε και ανάλογα με το τι θέλουν οι προπονητές θα κινηθούμε».

«Ο κόσμος κάθε χρόνο είναι κοντά στην ομάδα, αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε συγκέντρωση για να αρχίσει η ομάδα μας την υποχρεώσεις της σωστά. Οπωσδήποτε μπορούμε να κάνουμε ακόμα τρείς μετεγγραφές , αφού δικαιούμαστε να έχουμε 15 ξένους. Σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις ακόμη και εντός των ημερών.

Θέλουμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι, πέρσι είχαμε ως στόχο την Ευρώπη αλλά φετός θέλουμε κάτι περισσότερο. Έχουμε Ευρωπαϊκά παιχνίδια, είχαμε καταστροφικά παιχνίδια στην ευρώπη τα τελευταία χρόνια και θέλουμε πρώτα να είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ