aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνατροπή η Νάπολι, βήμα παραμονής η Τζένοα

Ανατροπή η Νάπολι, βήμα παραμονής η Τζένοα

Η Νάπολι επικράτησε 2-1 της Ουντινέζε στο San Paolo, ενώ η Τζένοα λύγισε με το ίδιο σκορ την Λέτσε και την άφησε στο -4 στη μάχη για τη σωτηρία.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο αν και έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League μέσω της κατάκτησης του Coppa Italia, δεν σταματά να μάχεται σε κάθε ματς και κόντρα στους Zebrette πήρε τη νίκη στο 95′, έπιασε την Μίλαν και πήγε στο -1 από την Ρόμα. Για τους φιλοξενούμενους άνοιξε το σκορ στο 22′ με σουτ μέσα από την περιοχή ο Ντε Πάουλ, όμως ο Μίλικ ισοφάρισε στο 31′ με πλασέ από κοντά έπειτα από ασίστ του Φαμπιάν Ρουίθ. Το ματς φάνηκε ότι θα λήξει ισόπαλο, όμως στο 95′ ο Πολιτάνο πήρε από τον Χισάι στα δεξιά και αφού συνέκλινε έπιασε εκπληκτικό σουτ δοκάρι-και-μέσα γράφοντας το τελικό 2-1.

Πολύ μεγάλη νίκη που μπορεί να σημαίνει την παραμονή της στην Serie A πήρε η Τζένοα στο Marassi σε βάρος της Λέτσε (2-1). Οι Γενοβέζοι προηγήθηκαν στο 7′ με το βολέ του Σαράμπια και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήταν η πρώτη φορά που στάθηκαν τυχεροί καθώς ο Μανκόζου έστειλε πέναλτι ψηλά άουτ. Ο τελευταίος πήρε την εκδίκησή του στο 60′ ύστερα από τη σέντρα του που πέρασε απ’ όλους και πήγε στα δίχτυα για το 1-1, ο οποίο όμως δεν έμελλε να είναι το τελικό. Στο 81′ έπειτα από μακρινό σουτ στο δοκάρι η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Γκάμπριελ και πήρε στα δίχτυα του για να διαμορφωθεί το 2-1.

Στα άλλα δύο ματς που έγιναν την ίδια ώρα και δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον, στο derby των υποβιβασμένων, η Μπρέσια νίκησε 2-1 με ανατροπή την SPAL με τον Ζμραλ να βάζει και τα δύο γκολ, ενώ η Φιορεντίνα με αυτογκόλ του Λιάνκο και τέρμα του Κουτρόνε επικράτησε 2-0 της Τορίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ