aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνατροπή για Ευρώπη η Εϊμπάρ!

Ανατροπή για Ευρώπη η Εϊμπάρ!

Η εντυπωσιακή αντεπίθεση της Έιμπαρ συνεχίζεται. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ μπορεί να μην κυριάρχησε, αλλά κέρδισε με ανατροπή την Λας Πάλμας και έπιασε την Βιγιαρεάλ (έχει ματς λιγότερο) στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Το ματς δεν ήταν καλό. Ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκεια, οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Η πρώτη ήρθε για τους φιλοξενούμενους με τον Ινούι στο 14’, ενώ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με την πρώτη δική τους. Κέρδισαν πέναλτι στο 32’ και ο Βιέρα δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0.

Η εικόνα δεν άλλαξε μέχρι τη στιγμή που η Έιμπαρ έφτασε στην ισοφάριση με τον Ορεγιάνα στο 73′. Ο Ουρουγουανός είχε περάσει δευτερόλεπτα νωρίτερα στο ματς και πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά τη μεταγραφή του από την Βαλένθια για το 1-1. Και σαν να μην έφτανε αυτό για την Λας Πάλμας, ήρθε ο Ενρίτς στο 77’ να κάνει με κεφαλιά το 1-2 και να δώσει τη νίκη στους Βάσκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ