aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνατροπή έπος από Ρεάλ και… κλάμα στη Μπαρτσελόνα! (video)

Ανατροπή έπος από Ρεάλ και… κλάμα στη Μπαρτσελόνα! (video)

Με την… όρεξη άφησε την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από μία τρομερή μάχη στο Μαδριγάλ!

Αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ στο 56’, εντούτοις η βασίλισσα έδειξε… cojones, έφερε «τούμπα» τη Βιγιαρεάλ και τελικά επικράτησε 3-2!

Κάπως έτσι, η ομάδα του Ζιντάν ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή της La Liga, αφήνοντας στο -1 τους Καταλανούς (που νωρίτερα είχαν κάνει διπλό στο Βιθέντε Καλντερόν) και ενώ έχει ματς λιγότερο, αυτό με τη Θέλτα στο Βίγκο.

Τα πάντα… όλα έγιναν στο δεύτερο μέρος. Στο 50’ ο Τριγκέρος άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή της Ρεάλ, ενώ πριν καν… συνέλθουν οι πρωταθλητές Ευρώπης βρέθηκαν και με δεύτερο «τεμάχιο» στην πλάτη. Με την άμυνα απούσα, ο Μπακαμπού βρήκε τον χώρο να εκτελέσει με ωραίο σουτ στη γωνία και στο 56’ να γράψει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν να ανέβουν ένα «βουνό» για να αποτρέψουν νέα ήττα –μετά από αυτή στο Μεστάγια μεσοβδόμαδα- και τα κατάφεραν!

Στο 64’ ο Μπέιλ από κοντά μείωσε και αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας του για θετικό αποτέλεσμα, ενώ στο 74’ ο Ρονάλντο ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι (σωστά δόθηκε για χέρι του Μπρούνο) παίρνοντας το αίμα του πίσω για δοκάρι που είχε λίγο νωρίτερα! Η Ρεάλ έπαιζε μονότερμα, είχε κλείσει στα καρέ της τη Βιγιαρεάλ και έμοιαζε με θέμα χρόνου για να… υπογραφεί η ολική ανατροπή. Όπως και έγινε! Ο Ζιζού έριξε στο ματς τον Μοράτα κι αυτός στο 83’ (επτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο) λύτρωσε από κοντά την βασίλισσα για το τελικό 2-3, απέναντι σε ένα «κίτρινο υποβρύχιο» που είχε καταρρεύσει και που στο τέλος θα μπορούσε να είχε φάει κι άλλο!

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 24/2

Λας Πάλμας-Σοσιεδάδ 0-1
(74’ Πριέτο)

Σάββατο, 25/2

Αλαβές-Βαλένθια 2-1
(78’ Ιμπάι, 86’ Κατάι – 70’ Σολέρ)

Μπέτις-Σεβίλλη 1-2
(36’ Ντουρμίσι – 56’ Μερκάδο, 76’ Ιμπόρα)

Λεγανές-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 4-0
(19’ Σιμανόφσκι, 30’ Μαντοβάνι, 81’ Λόπεθ, 90’+1’ Μπουένο)

Εϊμπάρ-Μάλαγα 3-0
(43’, 50’ πεν. Γκονζάλεθ, 52’ Ένριχ)

Κυριακή, 26/2

Εσπανιόλ-Οσασούνα 3-0
(17’ Καϊσέδο, 46’ Χουράδο, 90’+1’ Μορένο)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2
(70′ Γοδίν – 64′ Ραφίνια, 86′ Μέσι)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Γρανάδα 3-1

Σπόρτινγκ Χιχόν-Θέλτα 1-1

Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ