aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνατροπή δεδομένων στη συνάντηση Κίρζη – Πετράκη, συνεχίζει ο Ελλαδίτης!

Ανατροπή δεδομένων στη συνάντηση Κίρζη – Πετράκη, συνεχίζει ο Ελλαδίτης!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ανατροπή δεδομένων στον Απόλλωνα. Το μεσημέρι της Τρίτης (16/2) ο πρόεδρος των γαλάζιων Νίκος Κίρζης και ο Γιάννης Πετράκης συναντήθηκαν, συζήτησαν εφ όλης της ύλης για τα δεδομένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η απόφαση που πάρθηκε είναι πως συνεχίζουν μαζί με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση των γαλάζιων είναι έντονα δυσαρεστημένη με την ήττα από την ΑΕΛ στο ντέρμπι, την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας, αλλά και τα σκαμπανεβάσματα στην πορεία του Απόλλωνα με τον Ελλαδίτη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Ο 61χρονος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη της αποτυχίας στον αγώνα με τους γαλαζοκίτρινους, ανέλυσε στη διοίκηση τα αίτια της αποτυχίας και μετέφερε τη σιγουριά του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του αν και ήταν έτοιμοι για νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, έκαναν δεύτερες σκέψεις και αποφάσισαν να πορευτούν με τον Ελλαδίτη στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ