aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ανατροπή» από Κλουζ, μοιρασιά για Ρεν, Σέλτικ

«Ανατροπή» από Κλουζ, μοιρασιά για Ρεν, Σέλτικ

Η Κλουζ νίκησε 2-1 τη Λάτσιο στη Ρουμανία με «ανατροπή» και έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην πρεμιέρα του πέμπτου ομίλου του Europa League, εκμεταλλευόμενη το 1-1 στη Βρετάνη ανάμεσα σε Ρεν και Σέλτικ.

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχασε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρει και τελικά οι «λατσιάλι» έκαναν το 0-1 στο 25’, όταν ο Γιόνι έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και κοντινή προβολή ο Καϊσέδο έκανε το 0-1. Οι Ιταλοί συνέχισαν να πιέζουν, όμως στο 41’ ο Λούκας Λέιβα έκανε πέναλτι σε αντίπαλο και ο Ντικ ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Ο Ομρανί έχασε κάποιες ευκαιρίες για την Κλουζ για να κάνει το 2-1, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, όμως οι Ιταλοί δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν σε ένα μέτριο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, στο 75’ ο Ομρανί πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του στο δοκάρι και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά «κρέμασε» τον εξελθόντα Στρακόσια και έκανε το 2-1.

Ρεν-Σέλτικ 1-1
Οι δύο ομάδες έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο για να προηγηθούν και τελικά η Ρεν κέρδισε πέναλτι στο 38΄ όταν ο Αιγερ ανέτρεψε τον Νιανγκ κα ο ίδιος ο παθών ευστόχησε και έκανε το 1-0.

Οι «καθολικοί» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσαν, με αποτέλεσμα να κερδίσουν πέναλτι στο 59’, όταν ο Ντα Σίλβα ανέτρεψε τον Κρίστι και ο Σκοτσέζος ευστόχησε και έκανε το 2-1. Ο Γκρενιέ έχασε δύο ευκαιρίες για να κάνει το 2-1, όμως δεν άλλαξε κάτι.

Βαθμολογία:
Κλουζ 3
Ρεν 1
Σέλιτικ 1
Λάτσιο 0

Επόμενη αγωνιστική (3/10):
Σέλτικ-Κλουζ
Λάτσιο-Ρεν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ