aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνατριχίλα: Τραγουδούσε για την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο, ένας από τους ήρωες

Ανατριχίλα: Τραγουδούσε για την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο, ένας από τους ήρωες

Θαμώνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Κύπρο, ο Θωμάς Αδάμου είναι ο ένας από τους τέσσερις νεκρούς της τραγωδίας, με την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου, στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Ο 50χρονος Συνταγματάρχης πατέρας τριών παιδιών με καταγωγή την Καρδίτσα, επιβιβάστηκε στο μοιραίο ελικόπτερο από τη Λάρισα όπου υπηρετούσε ως Διευθυντής σε νευραλγικό πόστο στην 1η Στρατιά. Προηγουμένως είχε υπηρετήσει στην Κύπρο και όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν τον αποχαιρέτησαν με τα καλύτερα λόγια.

Ένας απ’ αυτούς είναι και το πρώην μέλος της διοίκησης της Ανόρθωσης, Νίκος Αθανασίου, ο οποίος με ανάρτησή του στα Social Media, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι ο Θωμάς Αδάμου, μαζί με τους δύο γιους του, όποτε είχε αγώνα η Ανόρθωση ήταν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τραγουδούσαν για την Αμμόχωστο.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Αθανασίου:  «ΘΩΜΑΣ ΑΔΑΜΟΥ: Ένα λεβεντόπαιδο που είχα την τύχη να γνωρίσω και να έχω διοικητή σαν έφεδρος στη μονάδα πριν από 6-8 χρόνια… Στα τόσα χρόνια που πάω στο στρατό Θωμά μου ήσουν ο πιο άξιος διοικητής που είχα… Χάθηκες στο καθήκον επιβαίνοντας στο μοιραίο ελικόπτερο που έπεσε χθες… Θυμάσαι Θωμά μου που όποτε είχε αγώνα η αγαπημένη μας Ανόρθωση έπαιρνες και τους 2 λεβεντογιούς σου και ερχόσασταν στο Παπαδόπουλος, εκεί μαζί μας τραγουδώντας και εσείς μαζί για την Αμμόχωστο που είχαμε βάλει σκοπό να μπούμε νικητές; Τελικά παιδιά όλοι οι καλοί φεύγουν νέοι! Καλό ταξίδι φίλε Θωμά! ΛΕΒΕΝΤΗ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕ- ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ