aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ανατρεπτική» Βιγιαρεάλ-Καλή αρχή για Οσμανλισπόρ (video)

«Ανατρεπτική» Βιγιαρεάλ-Καλή αρχή για Οσμανλισπόρ (video)

Η Βιγιαρεάλ νίκησε 2-1 τη Ζυρίχη στο «Μαδριγάλ» στην πρεμιέρα του 12ου ομίλου του Europa League, «ανατρέποντας» το 0-1 των Ελβετών και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης.

Καλή αρχή για την Οσμανλισπόρ, «καθάρισε» εύκολα τη Στεάουα στο δεύτερο ημίχρονο με 2-0 και έδειξε ικανή για την πρόκριση.

Βιγιαρεάλ-Ζυρίχη 2-1

Οι Ελβετοί αιφνιδίασαν στο «Μαδριγάλ» και προηγήθηκαν στην πρώτη ευκαιρία του ματς στο 1′ με το δυνατό σουτ του Σαντίκου που κάρφωσε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Φερνάντεθ. Οι παίκτες του Φραν Εσκριμπά αντεπιτέθηκαν και άρχισαν να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Έτσι, στο 28’ο Πάτο με εκπληκτικό γκολ μετά από ασίστ του Ντος Σάντος ισοφάρισε για το «κίτρινο υποβρύχιο». Η πίεση των Λεβαντίνων συνεχίστηκε και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον Ντος Σάντος να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Πάτο και να κάνει το 2-1 για τη Βιγιαρεάλ και «ανέτρεψε» την κατάσταση.

Στην αρχή της επανάληψης, οι παίκτες της Ζυρίχης άρχισαν να πιέζουν την εστία του Φερνάντεθ και έχασε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Σιγά σιγά, η Βιγιαρεάλ ισορρόπησε την κατάσταση με τις αλλαγές του τεχνικού της και φαινόταν να αποκτά τα «ηνία», με το ρυθμό να πέφτει αισθητά, με τους Ισπανούς να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, χωρίς να αλλάζει κάτι.

Οσμανλισπόρ-Στεάουα 2-0
Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες εκατέρωθεν μπροστά στις δύο εστίες. Μετά το πρώτο 20λεπτο, οι Τούρκοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία και δημιουργούσαν περισσότερες ευκαιρίες στην εστία του Νίτα. Ο Μπουρτσεάνου έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Ρουμάνους στο 38’ και το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων.

Στην αρχή της επανάληψης, οι Τούρκοι μπήκαν πιο δυνατά και δημιουργούσαν ευκαιρίες στην εστία του Νίτα. Έτσι, στο 64’ δικαιώθηκαν με το πέναλτι που κέρδισε ο Ν’ Νταγιέ από τον Τάμας και εκτέλεσε εύστοχα ο Ντιαμπατέ για να ανοίξει το σκορ.

Μάλιστα, στο 74’ ο Ουμάρ έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή από τον Τιάγκο Πίντο και με συρτό σουτ έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες, όμως τελικά δεν άλλαξε κάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ