aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑναθερμαίνεται το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Χαρτ

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Χαρτ

To αγγλικό στοιχείο είναι αρκετά “τονωμένο” στη Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια, με τους διοικούντες την ομάδα να παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πορευτούν πάνω σε αυτό το μονοπάτι, προκειμένου να θέσουν γερά θεμέλια στο “χτίσιμο” του ρόστερ.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Mirror, φέρονται να “αναθερμαίνουν” το ενδιαφέρον τους για τον Τζο Χαρτ (είχαν παρουσιαστεί “ζεστοί” και το καλοκαίρι ως προς την περίπτωσή του).

Ο Άγγλος διεθνής βρίσκεται δανεικός στην Τορίνο από τη Μάτσεστερ Σίτι και το επικρατέστερο σενάριο λέει ότι οι “πολίτες” θα τον παραχωρήσουν με μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Φυσικά, κομβικό ρόλο στο ενδιαφέρον των “κόκκινων” παίζει το γεγονός ότι στο “Άνφιλντ” δεν διαθέτουν κάποιον τερματοφύλακα που να εμπνέει εμπιστοσύνη, με τους Κάριους και Μινιολέ να αποδίδουν υπό των προσδοκιών.

Όσον αφορά την Τορίνο, έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες του Άγγλου και αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση μεταγραφής προς τη Σίτι. Παράλληλα, η λογική λέει πως στην “κούρσα” της διεκδίκησής του, θα προστεθούν επιπλέον υποψήφιοι. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην απόφαση από πλευράς του ποδοσφαιριστή.

Η αποπομπή του Χαρτ από την ομάδα του Μάντσεστερ το περασμένο καλοκαίρι, αποτέλεσε επιλογή του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό να τον αντικαθιστά με τον Κλαούντιο Μπράβο. Ο 29χρονος πορτιέρο έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα Αγγλίας με τη γαλάζια φανέλα του Μάνστεστερ, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλότατο αγωνιστικό επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ