aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνάσταση για την Άρσεναλ! (video)

Ανάσταση για την Άρσεναλ! (video)

Πήγε να «αυτοκτονήσει», απέναντι, μάλιστα, σε μια ομάδα που έχει να νικήσει από τον Δεκέμβρη(!), αλλά, στο τέλος… ήταν, επιτέλους, Άρσεναλ! Παρότι «φλέρταρε» με νέο «κάζο», η ομάδα του -εμφανώς ανακουφισμένου στο τέλος- Αρσέν Βενγκέρ επικράτησε 2-1 της Μίντλεσμπρο στο «Riverside Stadium» και στέλνοντας, ουσιαστικά, τον σύλλογο του Βόρειου Γιόρκσαϊρ πίσω στην Championship, διατήρησε τις λιγοστές, η αλήθεια είναι, ελπίδες της για είσοδο στην τετράδα.

Οι «κανονιέρηδες», ωστόσο… τα είδαν όλα, ενώ θα πρέπει να αισθάνονται πολύ τυχεροί, που δεν αποβλήθηκε στο 39′ ο Ράμσεϊ, για το άσχημο τάκλιν του πάνω στον Κλέιτον.

Παρότι προηγήθηκαν στο 42′, λοιπόν, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αλέξις Σάντσες, οι Λονδρέζοι είδαν τους γηπεδούχους (οι οποίοι έπαιζαν, ίσως, το τελευταίο τους χαρτί για τη σωτηρία) να ισοφαρίζουν, μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου, έπειτα από λάθος του σκόρερ τους, αλλά και μια πολύ κακή αντίδραση από τον Κοσιελνί.

Ο… συνήθης ύποπτος, Αλβάρο Νεγρέδο, επωφελήθηκε και «έγραψε» το 1-1, για να γίνει η συνέχεια του ματς… θρίλερ! Για άλλη μια φορά εμφανίστηκαν τα γνωστά αμυντικά προβλήματα των φιλοξενούμενων, με τη Μίντλεσμπρο να τα… βλέπει και να τα δίνει όλα, προκειμένου να πετύχει την ολική ανατροπή -και να υποχρεώσει την Άρσεναλ σε ακόμα μία εκτός έδρας ήττα.

Στο 71′, όμως, έπειτα από το κατέβασμα του Ράμσεϊ, ο Εζίλ έβαλε και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ, το οποίο και διατήρησε ως το τέλος, έστω και αν, στο 87′, χρειάστηκε ο Τσεχ να πει ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» στον Μπεν Γκίμπσον.  Πλέον, οι «κανονιέρηδες» έχουν 57 βαθμούς και είναι ισόβαθμοι με την Έβερτον στην 6η θέση, αλλά με δύο ματς λιγότερα. Όσο για τη Μίντλεσμπρο, παρέμεινε στους 24 βαθμούς και στην προτελευταία θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ