aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνάσες για Ουντινέζε και Βερόνα

Ανάσες για Ουντινέζε και Βερόνα

Οι Φριουλάνι πέρασαν με 3άρα από τη Γένοβα (3-1 την Τζένοα) μετά το τέλος του Ιγκόρ Τούντορ, η Ελλάς επικράτησε της Μπρέσια (2-1) και το Λέτσε-Σασουόλο δεν είχε νικητή (2-2).

Ο Ιγκόρ Τούντορ αποτελεί παρελθόν για την Ουντινέζε και παράλληλα και οι ήττες. Κόντρα στην Τζένοα στο Luigi Ferraris, η ομάδα του Φρίουλι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22′ από το γκολ του Πάντεφ αλλά στη συνέχεια ανέβηκε, έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και τα κατάφερε στο 32′ με το σουτ του Ροδρίγο. Το ματς ήταν ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα, αφού οι δύο ομάδες έπαιζαν για τη νίκη, για να έρθει τελικά το… 2. Στο 87′ ο Κεν Σέμα με σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-2 και στο 94′ ο Λαζάνια τα έκανε όλα σωστά και έγραψε το τελικό 1-3, δίνοντας πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Δοκάρια, ρατσισμός, νίκη
Στο Bentegodi η Βερόνα υποδέχθηκε την Μπρέσια, η οποία ήταν και αυτή που πλησίασε περισσότερο στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας δύο δοκάρια. Ενα με τον Μπιζόλι (16′) και ένα με τον Μπαλοτέλι (26′). Το γκολ, όμως, το έβαλαν πρώτοι οι γηπεδούχοι και συγκεκριμένα στο 50′ με την κεφαλιά του Σαλσέδο (1-0). Λίγα λεπτά μετά είχαμε το σκηνικό με τον Μπαλοτέλι και τις ρατσιστικές κραυγές των οπαδών της Βερόνα, η οποία αγκάλιασε το τρίποντο στο 81′, όταν ο Πεσίνα αξιοποίησε το γύρισμα του Τζακάνι από αριστερά (2-0). Λίγα λεπτά μετά, στο 85′, ο Μπαλοτέλι με ωραίο τελείωμα μείωσε σε 2-1, αλλά ήταν πλέον αργά για τους Λομβαρδούς.

Το έσωσε ο Μπεράρντι
Στο Via Del Mare η Λέτσε προηγήθηκε στο 18ο λεπτό με την ωραία ενέργεια του Λαπαντούλα, βάζοντας δύσκολα στη Σασουόλο. Η οποία, όμως, ανταποκρίθηκε, αφού ισοφάρισε στο 35′ με τον Τολιάν μετά την ωραία συνεργασίαμε τον Λοκατέλι. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο 42′ μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ με την εκτέλεση φάουλ του Φάλκο (2-1). Ολα έδειχναν ότι η Λέτσε θα κρατούσε το προβάδισμα και θα έπαιρνε τη νίκη, αλλά στο 85′ ο Μπεράρντι ήταν εκεί που έπρεπε, μετά την απόκρουση του Γκάμπριελ στον Ντεφρέλ, για να κάνει το 2-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ