aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ανάσα» για Νιουκάστλ, «Χ» στο Vitality! (videos)

«Ανάσα» για Νιουκάστλ, «Χ» στο Vitality! (videos)

Η Νιουκάστλ επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-0 της Χάντερσφιλντ και βρέθηκε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ενα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον έγινε στο «Vitality» ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Γουλβς, με την γηπεδούχο να έχει την εύνοια της διαιτησίας αλλά να μην καταφέρνει να πάρει τη νίκη (1-1) ούτε όταν καταλογίστηκε δεύτερο υπέρ της πέναλτι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η Νιουκάστλ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Χάντερσφιλντε, επικράτησε 2-0 εντός έδρας και πήρε βαθμολογικά ανάσα. Στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη οι Καρακάξες, στον πάτο και χωρίς… ελπίδα οι φιλοξενούμενοι.  Εξαιρετικός στο ντεμπούτο του ο Μιγκέλ Αλμιρόν , ο ο οποίος είχε δοκάρι. Στο 46ο λεπτό ο Ροντόν άνοιξε το σκορ, ενώ στο 52′ από πάσα του Ροντόν, ο Αγιόθε Πέρεθ διαμόρφωσε το 2-0.

Ματς για γερά νεύρα στο Vitality, όπου Μπόρνμουθ και Γουλβς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με… ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Κινγκ και σκόραρε ο ίδιος. Στο 73′ οι γηπεδούχοι πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Ιμπε τράνταξε το δοκάρι. Στο 83΄οι Λύκοι κέρδισαν αμφισβητούμενο πέναλτι και ο Χιμένεζ πέτυχε το 1-1. Δυο λεπτά αργότερα, ο Ιστ σε ακόμα μια λανθασμένη απόφαση έστειλε τον Κινγκ στην άσπρη βούλα, αλλά ο φορ της Μπόρνμουθ αστόχησε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ