aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆναψε το πράσινο φως μέχρι την επιστροφή της δράσης στις 17 Ιουνίου

Άναψε το πράσινο φως μέχρι την επιστροφή της δράσης στις 17 Ιουνίου

Η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει στις 17 Ιουνίου (με τα δυο εξ αναβολής) – Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ – ωστόσο οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος θα συναντηθούν ανεπίσημα μεταξύ τους νωρίτερα. Σύμφωνα με την «Telegraph», η διοργανώτρια αρχή άναψε το πράσινο φως για φιλικά μεταξύ των ομάδων, προκειμένου να βρουν ρυθμό στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους μετά την αποχή δυόμισι μηνών και μέχρι την επιστροφή της δράσης. Βέβαια, τα φιλικά θα διεξαχθούν με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με αυτό οι ομάδες απαγορεύεται να ταξιδέψουν σε απόσταση μεγαλύτερης των 90 λεπτών οδικώς, ενώ η μετακίνηση θα γίνεται με δικά τους οχήματα και ενδεχομένως θα φορούν τις εμφανίσεις από το σπίτι τους (όταν ξεκινούν δηλαδή). Δεν υπάρχουν διαιτητές, αλλά η διαιτησία των φιλικών αναμετρήσεων θα γίνεται από μέλη του τεχνικού επιτελείου. Αυτές θα διεξάγονται είτε στα κανονικά γήπεδα των ομάδων, είτε στα προπονητικά κέντρα, τα οποία θα πρέπει να ελέγχονται ως προς την τήρηση των κανόνων υγιεινής με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο.

Εν τω μεταξύ, αρνητικές είναι οι εντυπώσεις στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι για τα καμώματα του Φιλ Φόντεν, σε ένα ακόμη κρούσμα απειθαρχίας από παίκτη της ομάδας προς τους νόμους της καραντίνας και της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Ο νεαρός μέσος των «Πολιτών» βρέθηκε κόντρα στους περιορισμούς μετακίνησης στην παραλία Φόρμπι, όπου και εμφανίστηκε να παίζει μπάλα με άτομα από το πλήθος! Στον απόηχο των φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν στον αγγλικό Τύπο, η πλευρά της Σίτι πρόκειται να «κατσαδιάσει» τον 20χρονο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ