aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑναποφάσιστος ο Ανδρέου

Αναποφάσιστος ο Ανδρέου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Κατά τη διάρκεια της προψεσινής συνάντησης με πρώην παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας, η διοίκηση δέχτηκε προτροπή για να παραμείνει στις επάλξεις υπό την προεδρία του Πάρη Ανδρέου. Όπως μεταφέρθηκε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, υπάρχει εκτίμηση για την πρόοδο που σημειώθηκε στα οικονομικά του συλλόγου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρόεδρος του σωματείου της Αμμοχώστου δεν ξεκαθάρισε τις σκέψεις του στους συνεργάτες του. Παραμένει αναποφάσιστος αναφορικά με το ενδεχόμενο διεκδίκησης της επανεκλογής του και οι πιθανότητες είναι πενήντα-πενήντα. Η εκλογική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο (δεν ορίστηκε ακόμα η ημερομηνία). Μέχρι τότε θα κατασταλάξει ο Ανδρέου και θα ενημερώσει τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Προψές, όμως, δεν συζητήθηκε μόνο το διοικητικό. Έγινε ενημέρωση για το οικονομικό. Όπως ειπώθηκε, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, καθώς το χρέος έχει μειωθεί σημαντικά και πλέον υπάρχει κάποια ανησυχία μόνο για τα τρέχοντα έξοδα.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Κολοκούδιας ανέβασε ρυθμό στις προπονήσεις και κατά πάσα πιθανότητα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με τον Ερμή. Θεωρείται όμως δύσκολο να επιλεχθεί στο αρχικό σχήμα των ερυθρολεύκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ