aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνανέωση χορηγικής συνεργασίας με GREE για στην σεζόν 2020-21

Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας με GREE για στην σεζόν 2020-21

Το διοικητικό συμβούλιο της Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία κλιματιστικών GREE για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Αναλυτικά:

Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που η GREE βρίσκεται στην ομάδα των χορηγών μας για τρίτη διαδοχική περίοδο, καθώς πρόκειται για ένα ισχυρό brand στον τομέα των κλιματιστικών και αρμόζει στο εκτόπισμα και τη δυναμική του συλλόγου μας.

Η GREE είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στη βιομηχανία των κλιματιστικών και πρώτη σε πωλήσεις κλιματιστικών για οικιακή χρήση παγκοσμίως. Το λογότυπο της GREE θα βρίσκεται, όπως και πέρσι, στο παντελονάκι της επίσημης εμφάνισης της ομάδας μας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ευχαριστούν θερμά την εταιρεία GREE για τη διαχρονική υποστήριξη και προσφορά της στη μεγάλη οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας.

Η GREE εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Κύπρο από την Masterstar Trading η οποία ιδρύθηκε το 1993 και λειτουργεί ως εμπορική εταιρεία που ασχολείται με την εισαγωγή και τη διανομή οικιακών και βιομηχανικών κλιματιστικών. H GREE κατέχει το 33% της παγκόσμιας παραγωγής κλιματιστικών και παρουσία σε 200 διαφορετικές χώρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ