aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνανεώσεις συμβολαίου: Δίλλημα ο Βεσελόφσκι, απρόβλεπτος ο Τιάγκο

Ανανεώσεις συμβολαίου: Δίλλημα ο Βεσελόφσκι, απρόβλεπτος ο Τιάγκο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο στόχος της εξασφάλισης θέσης στο α’ γκρουπ επιτεύχθηκε και η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας μπορεί πιο άνετα να ασχοληθεί με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο για την περίοδο 2018-19. Ο λόγος για τους Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και Τιάγκο. Η «Goal News» εξασφάλισε λεπτομέρειες που τους αφορούν.

Αρχή με τον Σλοβάκο τερματοφύλακα. Καταλυτικό ρόλο θα διαδραματίσει η απόφαση για την εγγραφή του παιδιού του σε σχολείο για δημοτική εκπαίδευση. Αν ο ίδιος και η σύζυγός του κρίνουν ότι είναι καλύτερα να επιστρέψουν στη Σλοβακία, δεν θα ανανεωθεί φυσικά η συνεργασία με τη Νέα Σαλαμίνα. Διαφορετικά, θα πρέπει να βρεθεί ιδιωτικό σχολείο, το οποίο θα κριθεί κατάλληλο για τη φοίτηση του παιδιού. Αν αποφασιστεί παραμονή στην Κύπρο, οι ερυθρόλευκοι εκτιμούν ότι στο οικονομικό και στη διάρκεια θα τα βρουν με τον Βεσελόφσκι.

Πάμε τώρα στον Τιάγκο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποδείχτηκε σκληρός διαπραγματευτής το περασμένο καλοκαίρι και λίγο έλειψε να πάρει τον δρόμο του Καρλάο (έφυγε και δεν επέστρεψε ποτέ). Τον προσεχή Μάιο τερματίζεται η συνεργασία των δύο πλευρών και όντας απρόβλεπτος, δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ότι θα παραμείνει. Επίσης, πληροφορίες μάς αναφέρουν ότι σε ενδεχόμενο απαιτήσεών του για αύξηση αποδοχών, οι ερυθρόλευκοι πολύ δύσκολα θα πουν το «ναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ