aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνανεώσεις-επεκτάσεις συμβολαίων με φαβορί και αουτσάιντερ!

Ανανεώσεις-επεκτάσεις συμβολαίων με φαβορί και αουτσάιντερ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η επιβεβαίωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Χόρχε Λαρένα, διά στόματος του ιδίου, είναι απόδειξη ότι άρχισε ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, ο Τσάβι Ρόκα απέδειξε τα προηγούμενα χρόνια ότι μέχρι το τέλος Μαΐου τελειώνει με τις ανανεώσεις-επεκτάσεις συμβολαίων και τις αποχωρήσεις. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το ίδιο θα ισχύσει και φέτος, αφού ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής στρώθηκε στη δουλειά.

Το ερώτημα λοιπόν είναι ποιος θα ακολουθήσει τον Λαρένα. Οι υποψήφιοι είναι τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μείνουν ελεύθεροι με το τέλος του πρωταθλήματος (αν δεν ανανεωθεί προηγουμένως η συμφωνία). Η «Goal News» παρουσιάζει τα δεδομένα με τον καθέναν ξεχωριστά.

Τζοάν Τομάς: Θα κλείσει τα 32 του χρόνια στις 17 Μαΐου. Ο πιο ηγετικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έχει ακόμη ποδοσφαιρικά… ψωμιά. Από τη στιγμή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, θα θεωρηθεί έκπληξη μεγατόνων αν δεν κληθεί ο Καταλανός μέσος από τον συμπατριώτη του για να βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο.

Βανσάν Λαμπάν: Ο κυπριοποιημένος Γάλλος μέσος πραγματοποίησε θετικές εμφανίσεις στην τρέχουσα σεζόν και έχει τα δεδομένα υπέρ του. Θα κλείσει 33 ετών στις 9 Σεπτεμβρίου, επομένως έχει ακόμη κάποια χρόνια στα γήπεδα.

Νταβίδ Καταλά: Ίσως η πιο βασανιστική απόφαση που θα πάρει ο Ρόκα. Ο έμπειρος αμυντικός με τη μεγάλη προσφορά στους κιτρινοπράσινους θα βάλει 37 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων του στις 3 Μαΐου. Παραλλήλως οι πληροφορίες θέλουν τον Ρόκα να σκέφτεται τη μείωση του μέσου όρου ηλικίας του έμψυχου δυναμικού. Επομένως, υπάρχει τροφή για σκέψη από πλευράς του καθ’ ύλην αρμόδιου για θέματα μετεγγραφών αναφορικά με τον Καταλανό σέντερ μπακ.

Ηλίας Χαραλάμπους: Από τη στιγμή που στις 25 Σεπτεμβρίου θα πατήσει και αυτός στα 37 του χρόνια, δεν μπορεί να ισχύει κάτι διαφορετικό από ό,τι με τον Καταλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ