aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνανέωσε ως το 2021 ο Λεβαντόφσκι

Ανανέωσε ως το 2021 ο Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι επέκτεινε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Μπάγερν Μονάχου για δύο ακόμη χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει στην ομάδα της Βαυαρίας μέχρι το 2021.

Στην Μπάγερν μεταγράφηκε το 2014 από την Ντόρτμουντ και την περσινή σεζόν αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα. Ο Πολωνός επιθετικός έχει σημειώσει φέτος 11 τέρματα 4 λιγότερα από τον Πιέρ-Έμερικ Αουμπαμεγιάνγκ της Ντόρτμουντ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που οι διαπραγματεύσεις ήταν επιτυχείς και κατέληξαν σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνω στην Μπάγερν για μερικά ακόμη χρόνια. Μαζί έχουμε θέσει μεγάλους στόχους», είπε ο Λεβαντόφσκι.

«Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κρατήσουμε έναν από τους καλύτερους μεσοεπθετικούς του κόσμου στο σύλλογο για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα. Έχουμε πλέον τις εγγυήσεις ότι ένας ακόμη βασικός παίκτης μας θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Μπάγερν για τα επόμενα χρόνια», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ