aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνανέωσε ο Ζιντάν χωρίς καν να διαπραγματευτεί τους όρους!

Ανανέωσε ο Ζιντάν χωρίς καν να διαπραγματευτεί τους όρους!

Ό,τι πει η διοίκηση! Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ο Ζινεντίν Ζιντάν, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς να μπει στον κόπο να διαπραγματευτεί για το οτιδήποτε!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δικαιώθηκε απόλυτα με την απόφασή του να δώσει τον πάγκο της «βασίλισσας» στον Γάλλο πρώην παίκτη της ομάδας. Επτά τίτλους μετά, αφότου ανέλαβε, η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ήταν απλά θέμα χρόνου. Ο Ζιζού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο τον κρατά στην ομάδα μέχρι το 2020, με όρους που αποφάσισαν οι διοικούντες της ομάδας.

Όπως και όταν μετακινήθηκε από τον πάγκο της δεύτερης ομάδας στην πρώτη, έτσι και τώρα ο Γάλλος δεν διαπραγματεύτηκε τους οικονομικούς όρους της ανανέωσης. Οι επιτυχίες του, πάντως, θα μπορούσαν να τον ωθήσουν στο να ζητήσει όσα χρήματα θέλει, όμως το γεγονός ότι δεν το έκανε δείχνει τη σχέση που υπάρχει μεταξύ του προπονητή και της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ