aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνανέωσε μέχρι το 2023 ο Ποτσετίνο

Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Ποτσετίνο

Κάτοικος Λονδίνου θα παραμείνει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση της Τότεναμ και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα διαρκέσει μέχρι το 2023, όπως ανακοινώθηκε από το site του συλλόγου.

Οι ιθύνοντες των «πετεινών» ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι από το έργο που παρήγαγε ο Αργεντινός τεχνικός από το 2014 που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας. Και πως όχι άλλωστε από τη στιγμή που τις 3 τελευταίες περιόδους η Τότεναμ τερμάτισε στην πρώτη τριάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: «Αστεράτη» η Τότεναμ και τη νέα χρονιά (video)

«Νιώθω μεγάλη τιμή που υπέγραψε ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Μπαίνουμε σε μία από τις πιο σημαντικές περιόδους στην ιστορία της Τότεναμ και νιώθω χαρούμενος που θα είμαι ο προπονητής με τον οποίο θα αγωνιστεί στο καινούριο της γήπεδο. Είναι σπέσιαλ κλαμπ και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ποτσετίνο, ο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ