aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνανέωσε με Λόβρεν η Λίβερπουλ

Ανανέωσε με Λόβρεν η Λίβερπουλ

Λίβερπουλ και Ντέγιαν Λόβρεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους, όπως γνωστοποίησαν οι «κόκκινοι» μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους. Ο 27χρονος είχε συμβόλαιο μέχρι το 2019, ωστόσο με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι άκρως ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες του, συναίνεσε στο να επεκταθεί πρόωρα το συμβόλαιό του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, θα αμείβεται με κάτι περισσότερο από 6.000.000 ευρώ σε ετήσια βάση, ενώ η νέα σύμβαση έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βόσνιος αμυντικός:

«Νομίζω πως αυτή είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εμένα και την οικογένειά μου. Νομίζω πως είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος σήμερα. Αυτό είναι ακόμη ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Πάντα ήταν το όνειρό μου να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο σε μια ομάδα την οποία αγαπάω και αυτή είναι η Λίβερπουλ. Μετά από όλα όσα έγιναν στο ξεκίνημα, τις δύο τελευταίες σεζόν πιστεύω πως τα έχω πάει καλύτερα. Η ομάδα με έχει ανταμείψει, πίστεψαν σε εμένα, όπως και οι οπαδοί, και αυτό είναι κάτι που σέβομαι πολύ μετά από όλα όσα συνέβησαν. Είμαι ικανοποιημένος με τα πάντα και απλώς θέλω να μείνω εδώ όσο το δυνατόν περισσότερο και να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας για πολλά, πολλά χρόνια».

Από την πλευρά του, ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε: «Ο Ντέγιαν είναι μια μεγάλη παρουσία για εμάς στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Είναι υπέροχα νέα το ότι αφοσιώθηκε στη Λίβερπουλ για τόσο πολύ καιρό. Είναι πρόθεσή μας να χτίσουμε αυτό το ρόστερ γύρω από το ταλέντο που έχουμε ήδη. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος που ο Ντέγιαν έγινε ο πιο πρόσφατος που αναγνώρισε ότι η Λίβερπουλ είναι ένα μέρος όπου οι παίκτες μπορούν να πετύχουν τα όνειρα και τους στόχους τους. Είναι τρομερός αμυντικός και κάποιος ο οποίος, εγώ πιστεύω, ότι ακόμη περιμένει να έρθουν οι καλύτερες μέρες του ως παίκτης. Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας κορυφαίος κεντρικός αμυντικός στο μοντέρνο παιχνίδι».

Ο Λόβρεν βρίσκεται στη Λίβερπουλ από το καλοκαίρι του 2014, όταν αποκτήθηκε από τη Σαουθάμπτον έναντι 25.000.000 ευρώ. Έκτοτε, έχει πραγματοποιήσει 105 εμφανίσεις, σκοράροντας 4 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ