aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνανέωσε με Γκασπερίνι η Αταλάντα

Ανανέωσε με Γκασπερίνι η Αταλάντα

Ένας εκ των κορυφαίων προπονητών στη φετινή Serie A, ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, επέκτεινε τη συνεργασία του με την Αταλάντα.

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αταλάντα μόλις το περασμένο καλοκαίρι και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να πραγματοποιήσει ριζικές αλλαγές, αφού η ιταλική ομάδα έχει σχεδόν εξασφαλίσει εισιτήριο για το Europa League της σεζόν 2017 – 2018, ούσα πάνω από ομάδες όπως η Ίντερ, η Μίλαν και η Φιορεντίνα.

Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2020, με επιλογή επέκτασης ενός επιπλέον έτους. Υπάρχει αμέριστη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του 59χρονου Ιταλού κι όχι άδικα, καθώς η δουλειά του -εκτός των άλλων- έχει βελτιώσει τα μέγιστα νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Ματία Καλντάρα, τον οποίο έχει αγοράσει ήδη η Γιουβέντους, και ο Φρανκ Κεσιέ, που διεκδικούν κάμποσες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες (Ρόμα, Παρί Σεν Ζερμέν κ.α.).

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι με τη δουλειά που κάνει ο Γκασπερίνι, σκεπτόμενος την εταιρεία και την περιουσία μας», ήταν η δήλωση του προέδρου, Αντόνιο Περκάσι, ενώ ο Γκασπερίνι τόνισε: «Νιώθω τυχερός για την επιλογή που έκανε πέρυσι ο πρόεδρος και αυτή η χρονιά είναι απόδειξη μεγάλου σεβασμού προς εμένα. Αισθάνομαι τιμή και έχω κίνητρο για να κάνω ακόμη περισσότερα».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ