aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ανανέωσαν ήδη Ράγιος – Σίλντενφελντ», η απάντηση για Κορέια – Ελουντού

«Ανανέωσαν ήδη Ράγιος – Σίλντενφελντ», η απάντηση για Κορέια – Ελουντού

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τη νέα σεζόν θα βρίσκονται οι Ράγιος και Σίλντενφελντ. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας στον ΣΠΟΡ FM (95.0) οι δύο αρχηγοί της «Κυρίας» συμπλήρωσαν τον αριθμό συμμετοχών που προνοούσε το συμβόλαιό τους και έτσι η συνεργασία ανανεώνεται αυτόματα. Στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν δίνουν συνέχεια στα περί συμφωνίας με τους Ελουντού και Κορέια, ενώ εμφανίζονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την νέα αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Περιμένουμε να είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοιο παιχνίδι με αυτό της προηγούμενης Κυριακής, με μονομαχίες και πάθος. Προετοιμαστήκαμε για να επιστρέψουμε στις νίκες. Ο κόσμος θα είναι εκεί όπως την προηγούμενη εβδομάδα. Το διαφορετικό είναι ότι έχουμε αγωνιστεί με τον νέο προπονητή σε σχέση με την προηγούμενη φορά που κυριαρχούσε το άγνωστο. Στο δικό μας μυαλό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη».

Για τη μάχη των πλέι οφ: «Mπαίνουμε σε κρίσιμη καμπή. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα δικά μας παιχνίδια και να δούμε πού θα μας βγάλει. Εμείς και η Ομόνοια εξαρτόμαστε από τα δικά μας πόδια».

Για τον τρόπο που έκλεισε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος: «Δεν υπάρχει κάποιος που δεν πιστεύει στην ομάδα, το τι έχει καταφέρει και το τι θα προσπαθήσει να κάνει. Φέρνουν απογοήτευση και στεναχώρια τα τελευταία αποτελέσματα. Είχαμε το πλεονέκτημα της διαφοράς, όμως αυτό χάθηκε. Δεν υπάρχει πολυτέλεια απώλειας άλλων βαθμών. Αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστικό το μίνι πρωτάθλημα με δέκα τελικούς».

Για τον Χριστοφή και τα υπόλοιπα προβλήματα: «Ο Ντούρις έχει κάρτες, είναι εκτός και ο Εγγλέζου. Ο Χριστοφή θα είναι εκτός με ΑΕΚ, πιθανόν και στο επόμενο. Θα αξιολογείται καθημερινά. Δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα».

Για τα συμβόλαια των Ράγιος και Σίλντενφελντ: «Έχουν συμπληρώσει τον αριθμό συμμετοχών που έπρεπε οπότε έχει ανανεωθεί ήδη το συμβόλαιό τους. Είναι αρχηγοί, θα μείνουν και του χρόνου. Διανύουν μια καλή σεζόν και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουν έτσι και στη συνέχεια».

Για τα περί συμφωνίας με Κορέια και Ελουντού: «Βγάλαμε ανακοίνωση, δεν θα μπούμε σε διαδικασία συζήτησης. Ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ