aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνανεώνει στη Γουέστ Χαμ ο Μπίλιτς

Ανανεώνει στη Γουέστ Χαμ ο Μπίλιτς

Ο Σλάβεν Μπίλιτς φαίνεται πως θα βρίσκεται για καιρό ακόμα στον πάγκο της Γουέστ Χαμ, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας ετοιμάζονται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Ο Κροάτης τεχνικός θα καλούνταν σε συζητήσεις πριν από τα Χριστούγεννα, όμως το πολύ κακό ξεκίνημα της ομάδας είχε προκαλέσει αμφιβολίες και προβληματισμό στην διοίκηση των «σφυριών».

Ωστόσο, τα θετικά αποτελέσματα της ομάδας από τον Δεκέμβριο και μετά, διάστημα στο οποίο μετρά 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 11 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της παραμονής του 48χρονου προπονητή.

Παράλληλα, ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε την πώληση του Ντιμίτρι Παγέτ τον Ιανουάριο στη Μαρσέιγ, εντυπωσίασε τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ, οι οποίοι τον… επιβράβευσαν με τις μεταγραφές των Φόντε (απ’ τη Σαουθάμπτον) και Σνόντγκρας (απ’ την Χαλ).

Ο Μπίλιτς, το υπάρχον συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2018, αναμένεται να λάβει ακόμη περισσότερα χρήματα για μεταγραφές το καλοκαίρι, προκειμένου να φέρει τους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν τη Γουέστ Χαμ να επανέλθει στην πρώτη εξάδα της Premier League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ