aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνανεώνει με Γιουβέντους ο Ντιμπάλα!

Ανανεώνει με Γιουβέντους ο Ντιμπάλα!

Οι τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίστηκαν την παραμονή του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Ετσι ο Πάουλο Ντιμπάλα μπόρεσε να γιορτάσει τα δύο γκολ που σημείωσε την επόμενη ημέρα, στη νίκη (3-0) της Γιουβέντους, γνωρίζοντας ότι θα εξακολουθήσει την καριέρα του με «γηραιά κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Όπως σημειώνει ο Gazzetta Dello Sport, ο Αργεντινός επιθετικός συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους, έως το 2022, με την ανακοίνωση να αναμένεται μέσα στις προσεχείς ώρες. Ο 23χρονος Αργεντινός, που αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να δεσμεύεται από συμβόλαιο μέχρι το 2020, που υπόγραψε ο 2015, όταν η Γιουβέντους τον απόκτησε από την Παλέρμο, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το 2022, το μέγιστο που προβλέπεται από κανονισμούς στην Ιταλία, μιας και τα συμβόλαια δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα πέντε χρόνια. Οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι μεταξύ 7 και 7,5 περίπου εκατομμύρια ευρώ, όσα κερδίζει και ο συμπατριώτης του Γκονσάλο Ιγκουαίν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ