aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑναλαμβάνει προπονητής στην Πενιαρόλ ο Φορλάν

Αναλαμβάνει προπονητής στην Πενιαρόλ ο Φορλάν

Πολύ κοντά στο να γίνει προπονητής για πρώτη φορά είναι ο πρώην Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος θα συζητήσει εντός της ημέρας τις τελευταίες λεπτομέριες με την ομάδα της χώρας του.

Το όνειρό του πραγματικότητα είναι έτοιμος να κάνει ο Ντιέγο Φορλάν.

Ο πρώην Ουρουγουανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Marca», πολύ κοντά στο να αναλάβει ως προπονητής την αγαπημένη του Πενιαρόλ.

Με τους «κιτρινόμαυρους» της Ουρουγουάης, ο «goleador» είχε πανηγυρίσει το πρωτάθλημα ως παίκτης την σεζόν 2015/16 και, καθώς φαίνεται, θα είναι αυτός στο τιμόνι της πλέον.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πρόκειται να συναντηθεί σήμερα με την διοίκηση της ομάδας η οποία εξετάζει και τις επιλογές των Γκουστάβο Πογέτ και Ερνάν Κρέσπο για την ίδια θέση.

Αν τελικά οριστικοποιηθεί η συμφωνία, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Φορλάν θα κάτσει στον πάγκο ομάδας ως πρώτος προπονητής, ενώ ήδη φαίνεται πως έχει καταλήξει ότι στο επιτελείο του θα υπαχθούν ο αδερφός με τον πατέρα του, ως βοηθός και σύμβουλος, αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ