aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωση της Παρί για το ύποπτο ματς με Ερυθρό Αστέρα

Ανακοίνωση της Παρί για το ύποπτο ματς με Ερυθρό Αστέρα

H “Equipe” έριξε “βόμβα” το απόγευμα της Παρασκευής καθώς αποκάλυψε πως ο αγώνας μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και του Ερυθρού Αστέρα θεωρείται ύποπτος για χειραγώγηση, με υψηλόβαθμο στέλεχος του σερβικού συλλόγου να φέρεται να έχει ποντάρει 5.000.000 ευρώ στην ήττα της ομάδας του με πέντε γκολ διαφορά.

Ως γνωστόν, το τελικό σκορ στον αγώνα του “Παρκ Ντε Πρενς” για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του UCL ήταν 6-1 υπέρ της Παρί Σεν Ζερμεν, που από την πλευρά της θέλησε να βγάλει ανακοίνωση για να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

“Με μεγάλη έκπληξη η Παρί Σεν Ζερμέν ανακαλύπτει, αυτή την Παρασκευή, άρθρο της ιστοσελίδας της Equipe για υποψίες χειραγώγησης του αγώνα της 3ης Οκτωβρίου για το Champions League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με στοιχηματισμό από πλευράς ανθρώπων από την Σερβία.

Ο σύλλογος απορρίπτει κατηγορηματικά οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση σχέση με αυτές τις υποψίες και ξεκαθαρίζει πως κανένα αρμόδιο τμήμα ερευνών δεν έχει καλέσει την Παρί για να καταθέσει στο πλαίσιο σχετικής έρευνας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στη διάθεση των ερευνητών και δεν θα ανεχτεί την παραμικρή ζημιά στο ίματζ της, ούτε οι διοικούντες της. Με αυτά υπόψη, ο σύλλογος διατηρεί το νόμιμο δικαίωμά του να πάρει νομικά μέτρα απέναντι σε οποιονδήποτε θα συκοφαντήσει το σύλλογο και τους διοικούντες του.

Ο σύλλογος επαναλαμβάνει πως είναι βαθύτατα αφοσιωμένος στη θεμελιώδη αρχή του αθλητισμού που θα είναι πάντα η ακεραιότητα των ανθρώπων που παίρνουν μέρος στις διάφορες αθλητικές διοργανώσεις”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ