aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωση-κάλεσμα στους ΑΕΚτζήδες

Ανακοίνωση-κάλεσμα στους ΑΕΚτζήδες

Η ΑΕΚ απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για δυναμική παρουσία στο εκτός έδρας παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο (Κυριακή 11/12, 18:00).

Αναλυτικά: «Αφήνουμε οριστικά στο παρελθόν την ισοπαλία με την Αναγέννηση και προχωράμε μπροστά, με πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος στον αγώνα της Κυριακής είναι η επάνοδος στα νικηφόρα αποτελέσματα και για να καταφέρουμε να τον φέρουμε εις πέρας θα πρέπει απαραίτητα να υπάρχει στήριξη και συμπαράσταση από τον κόσμο μας.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην κορυφή της βαθμολογίας, με ένα εξαιρετικό απολογισμό και μπαίνει στον δεύτερο γύρο με αυξημένες απαιτήσεις και φιλοδοξίες. Συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και βήμα με βήμα μέχρι το τέλος, για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Η συνδρομή του 12ου μας παίκτη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Για αυτό και καλούμε τον κόσμο μας να ακολουθήσει την ομάδα στη Λευκωσία και να την βοηθήσει να ξεπεράσει ακόμη ένα εμπόδιο και να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ραντεβού το απόγευμα της Κυριακής στην ανατολική εξέδρα του Μακάρειου».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ