aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωση Euroleague: «Ήταν φάουλ πάνω στον Ζίπσερ, έπρεπε να εκτελέσει τρεις βολές»

Ανακοίνωση Euroleague: «Ήταν φάουλ πάνω στον Ζίπσερ, έπρεπε να εκτελέσει τρεις βολές»

Το επίσημο report της Euroleague δικαιώνει απόλυτα τις… φωνές του Αντρέα Τρινκιέρι, αφού τονίζεται πως ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε όντως φάουλ στον Πολ Ζίπσερ και πως έπρεπε να δοθούν τρεις βολές για τον φόργουορντ της Μπάγερν.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι ήταν έξαλλος στο τέλος του αγώνα της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό, αφού πίστευε ότι ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε φάουλ στον Πολ Ζίπσερ, στην προσπάθεια του Γερμανού για τρίποντο, με το σκορ στο 84-82.

Λίγες ώρες μετά, η Euroleague δικαίωσε τον Ιταλό τεχνικό και τους ανθρώπους της Μπάγερν, αφού τονίζει, με επίσημη ανακοίνωσή της, πως οι διαιτητές έκαναν λάθος και πως έπρεπε να καταλογιστεί φάουλ υπέρ του Ζίπσερ και, φυσικά, να δοθούν τρεις βολές για τον άσο της Μπάγερν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το report της διοργάνωσης:

«Η μπάλα πέρασε από τον Νικ Ουάιλερ – Μπαμπ στον Πολ Ζίπσερ, ο οποίος, πάνω στην προσπάθεια του σουτ, δέχτηκε φάουλ στο σώμα από τον Σάσα Βεζένκοφ. Ήταν ένα λάθος Non call. Θα έπρεπε να καταλογιστεί φάουλ του Βεζένκοφ, που θα είχε ως αποτέλεσμα τρεις βολές για τον Πολ Ζίπσερ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ