aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωση-απάντηση του ΣΥ.ΦΙ Δυτικών Προάστιων Απόλλων στους «μαχητές»

Ανακοίνωση-απάντηση του ΣΥ.ΦΙ Δυτικών Προάστιων Απόλλων στους «μαχητές»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα εξέδωσαν ανακοίνωση-απάντηση στην χθεσινή (04/02) τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης για το θέμα του Ουζόχο. Δεν παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση του ΠΣΥ.ΦΙ Δυτικά Προάστια Απόλλων ΘΥΡΑ 1 για νομικούς λόγους, καθώς σε αυτήν χρησιμοποιούνται… απαγορευμένες λέξεις.

Αναλυτικά:

«Ο “ηθικός” τρόπος, που αρπάζατε κάθε ποδοσφαιριστή που ήθελε η ομάδα μας την δεκαετία του 90′! Κυρίως αν αυτός προερχόταν από την περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου. Αλήθεια τι του λεγάτε ότι η Λεμεσός είναι τριτοκοσμική πόλη; Την πόλη που διαμένετε οι περισσότεροι εδώ και 45 χρόνια να την σέβεστε! Μιλάτε εσείς για ήθος που στον ημιτελικό Κυπέλλου της σεζόν 1991-92 διαπράξατε μια από τις μεγαλύτερες φαρσοκωμωδίες στην ιστορία του Κυπριακού ποδόσφαιρου (ιστορία με τα παντελονάκια) για να πάρετε τον αγώνα στα χαρτιά; Ο Πτάκ σας το κάρφωσε και ακόμη σας πονά.

Που σε εκείνο τον αγώνα τον Μάρτιο του 2005 ο τότε τερματοφύλακας σας Αντώνης Γιωργαλίδης σαν μέγας ηθοποιός του Χόλιγουντ έπεσε στο έδαφος και σπαρταρούσε σαν και τον βρήκε οβίδα μόλις είδε τις κροτίδες και τους πυρσούς να πέφτουν προς το μέρος του Σωφρόνη.

Που σε εκείνο το παιχνίδι τον Οκτώβριο του 2015 σαν ψευτόμαγκες που είσαστε ρίχνατε ότι βρίσκετε και μετά σαν κοτούλες τρεχάτε να κρυφτείτε!

Που εδώ και χρόνια αλλά κυρίως στις δεκαετίες 90 και 00 σε κάθε επίσκεψη της ομάδας μας στο «Αντώνης Παπαδόπουλους» εκτοξεύετε στην κερκίδα μας πατάτες με λεπίδες χωρίς να σκέπτεστε τα γυναικόπαιδα!

Εκείνο το πανό την περίοδο 2011-2012 στο αγώνα του Τσιρείο «Αφήστε το Βαρώσι και δώστε Λεμεσό» αλήθεια ποιος το σκαρφίστηκε; Μήπως κάποιος που διαμένει εδώ και 45 χρόνια στην ομορφότερη πόλη του νησιού μας; Μιλάτε εσείς που αντιδεοντολογικά, αποσπούσες υπόγραφες ποδοσφαιριστών μας όπως Σόσιν, Ρουντόνια, Κρισμάρεβιτς, Μαραγκό, ενώ όποιο παίκτη θέλαμε τον ενοχλούσες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ