aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωσε το «τέλος» ο Μπουφόν!

Ανακοίνωσε το «τέλος» ο Μπουφόν!

Λίγες ώρες μετά από την κατάκτηση του βραβείου για τον κορυφαίο τερματοφύλακα του 2016-2017 από τη FIFA, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ανέφερε ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη δράση, ωστόσο άφησε το παράθυρο ανοιχτό για να επεκτείνει για ακόμα λίγους μήνες την καριέρα του.

«Αυτή είναι η τελευταία σεζόν μου και είμαι αρκετά πεπεισμένος για την επιλογή που κάνω. Είμαι ένας ήρεμος άνθρωπος που δεν φοβάται το μέλλον και ό,τι αυτό μπορεί να φέρει στη ζωή μου. Το αντιμετωπίζω και θα το αντιμετωπίζω με την επιθυμία και τον ενθουσιασμό που χρειάζεται. Κατά συνέπεια, δεν θα αλλάξει κάτι εάν καθίσω ακόμα ένα ή δύο χρόνια. Δεν θα αφαιρέσει κάτι ούτε θα προσθέσει κάτι σε ό,τι έχω κάνει ήδη», ανέφερε αρχικά.

Άφησε ένα «παράθυρο» ανοιχτό πάντως, για να συνεχίσει την καριέρα του: «Ο μοναδικός δρόμος για να μην σταματήσω θα μπορούσε να είναι η κατάκτηση του Champions League. Εάν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να διεκδικούμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, εγώ και ο Βόιτσιεχ Στσέσνι μπορεί να παίζουμε εναλλάξ μέχρι την διοργάνωση τον Δεκέμβριο. Πιστεύω πάντως, ότι με τέτοιον τερματοφύλακα όπως αυτός πίσω μου, είναι φυσιολογικό την επόμενη σεζόν να αποσυρθώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ