aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωσε το deal ο Λόρια και αποκάλυψε τι του είπε ο Κετσπάγια!

Ανακοίνωσε το deal ο Λόρια και αποκάλυψε τι του είπε ο Κετσπάγια!

Δηλώσεις του Γκιόργκι Λόρια φιλοξενεί η ιστοσελίδα «fanebi.com» ο οποίος… αυτοανακοιώθηκε! Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας έχει υπογράψει με την Ανόρθωση ωστόσο ακόμη δεν έχει εκδοθεί επίσημο φιρμάνι. Ο εκλεκτός του Τιμούρ Κετσπάγια ανέφερε πως το συμβόλαιο του είναι διάρκειας δύο χρόνων, ενώ τόνισε πως και ο Τορνίνε Οκριασβίλι θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα της Αμμοχώστου (ούτε αυτός ανακοινώθηκε μέχρι στιγμής).

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

«Υπέγραψα στην Ανόρθωση για δύο χρόνια όμως υπάρχει μια μικρή παράγραφος η οποία αναφέρει πως μπορεί να τερματιστεί το συμβόλαιο μου στον ένα χρόνο. Μίλησα με τον Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος μου είπε πως την επόμενη σεζόν θα παλέψουμε για τον τίτλο. Όταν η ομάδα παλεύει για το πρωτάθλημα είναι πάντα καλό και είναι εντελώς διαφορετικό να βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Απ’ ότι ξέρω και ο Τορνίκε θα αγωνίζεται στην Ανόρθωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ