aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωσε την πρώτη μετεγγραφή του Απόλλωνα ο Κίρζης

Ανακοίνωσε την πρώτη μετεγγραφή του Απόλλωνα ο Κίρζης

Την συμφωνία με τον Αντρέα Παναγιώτου (Φιλιώτη) επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζος. Ο διοικητικός ηγέτης των γαλάζιων ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet και ανέφερε πως η ομάδα της Λεμεσού συμφώνησε με τον Κύπριο ακραίο αμυντικό. Επίσης, παραδέχθηκε πως υπάρχουν συμφωνίες και με άλλους ποδοσφαιριστές, όμως απέφυγε να αναφερθεί ονομαστικά στους Ντιγκινί και Νταμπό.

Ο Απόλλων δεν ανακοίνωσε ακόμα παίκτη. Μας έχετε απόψε την πρώτη κίνηση; «Το μόνο που μπορώ να πω είναι του Ανδρέα Παναγιώτου (Φιλιώτη) που ήταν στην Πάφο. Πιστεύουμε θα βοηθήσει την ομάδα και είμαστε κοντά σε κάποιες προσθέσεις άλλες. Όμως, να μου επιτρέψετε να κάνουμε υπομονή ακόμα λίγες μέρες για τις ανακοινώσεις».

Αυτές οι περιπτώσεις είναι οι Ντιγκινί και Νταμπό; «Δεν θέλω να πω. Πρέπει να σεβαστούμε ότι αυτοί οι παίκτες αγωνίζονται στις ομάδες τους και δεν θα ήθελα να κάνω κάτι που δεν θα μου άρεσε να έκαναν στην ομάδα μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ