aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωσε την απόσυρσή του ο Κασάνο

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Κασάνο

Ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαίο ταλέντο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να αγωνιστεί με σταθερότητα σύμφωνα με τις δυνατότητές του, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Ο λόγος για τον Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος μετά από μια μεγάλη καριέρα σε ομάδες όπως η Ρόμα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μίλαν αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο 36χρονος επιθετικός έτσι κι αλλιώς δεν είχε ομάδα από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν αποχώρησε από την Ελλάς Βερόνα. Το τελευταίο διάστημα προπονούταν με τη Βίρτους Εντέλα, ομάδα της Γ’ Ιταλίας, όμως εντέλει αποφάσισε να μην συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Συνολικά στην καριέρα του φόρεσε 39 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών της Ιταλίας σημειώνοντας 10 τέρματα, ενώ σε 400 παρουσίες στη Serie A πέτυχε 112 γκολ.

Αναλυτικά στο γράμμα, όπου ανακοίνωσε την απόσυρσή του, έγραψε: «για να παίξεις ποδόσφαιρο χρειάζεσαι πάθος, ταλέντο και πάνω απ’ όλα αποφασιστικότητα. Εγώ αυτήν τη στιγμή έχω άλλες προτεραιότητες. Τώρα αρχίζει το δεύτερο μισό της ζωής μου. Είμαι περίεργος και με διάθεση να αποδείξω πρώτα απ’ όλα στον εαυτό μου ότι μπορώ να κάνω καλά πράγματα στη ακόμη και χωρίς τη βοήθεια των ποδιών μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ