aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωσε Ρόμπερτσον η Λίβερπουλ

Ανακοίνωσε Ρόμπερτσον η Λίβερπουλ

Ακόμα μία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Λίβερπουλ. Οι κόκκινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άντριου Ρόμπερτσον για τον οποίο δαπανήθηκαν περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ. Ο 23χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού κι ενώ προέρχεται από γεμάτη σεζόν στη Χαλ (υποβιβάστηκε) με 33 συμμετοχές στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Σκωτσέζος άσος επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό «26» και στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του: «Προφανώς είμαι ενθουσιασμένος. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν αρκετές φήμες για το τι μέλλει γενέσθαι, ωστόσο είμαι ευτυχής που το deal έγινε και είμαι παίκτης της Λίβερπουλ. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου… πετάμε στα σύννεφα με τη μετεγγραφή μου! Δεν υπάρχουν πολλά σπουδαία κλαμπ σαν τη Λίβερπουλ. Όταν μεγαλώνεις σαν παιδί, ονειρεύεσαι να παίζεις για τέτοιες ομάδες. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ