aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωσε νέο «συμπαίκτη» η Ανόρθωση

Ανακοίνωσε νέο «συμπαίκτη» η Ανόρθωση

Το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία D. Zavos Group, η οποία θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας των κυανόλευκων.

Αναλυτικά:

«Ο Όμιλος Εταιρειών Δ Ζαβός ιδρύθηκε το 1980 και δίκαια κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο παροχής υπηρεσιών πώλησης ακινήτων στην Κύπρο. Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ακινήτων στη Κύπρο με περισσότερα από 9.500 ακίνητα (140 ολοκληρωμένα έργα από τα οποία 117 έχουν εκδοθεί με ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας), Ο Όμιλος Δ. Ζαβός παρέχει υποστήριξη στους πελάτες του σε κάθε βήμα. Ξεκινώντας από την απόφαση για το πού προτίθενται να αγοράσουν, παρέχοντας παράλληλα νομικές και οικονομικές συμβουλές, καθώς και πληθώρα υπηρεσιών μετά την πώληση του ακινήτου οικοδομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

Ο Όμιλος Δ. Ζαβός έχει την δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες του μια ποικιλία οικιστικών και επαγγελματικών χώρων προς πώληση και/ή ενοικίαση σε προνομιακές τοποθεσίες σε όλη την Κύπρο. Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου βρίσκονται στην Κύπρο (HQ), διατηρώντας επίσης γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, την Ιορδανία, το Λίβανο και την Αίγυπτο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.zavos.com.

Καλωσορίζουμε την D. Zavos Group στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης και την ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και προσφορά της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ