aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωσε Λιούις Σάστρε μετά το ντέρμπι στην «Αρένα»

Ανακοίνωσε Λιούις Σάστρε μετά το ντέρμπι στην «Αρένα»

Την απόκτηση του 32χρονου Καταλανού μέσου Λιούις Σάστρε ανακοίνωσε η ΑΕΚ Λάρνακας, λίγο μετά το ισόπαλο (0-0) ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Πρόκειτα για 32χρονο μέσο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη φανέλα της Ουέσκα, ενώ στο παρελθόν έπαιξε σε Βαγιαδολίδ (2012-2015, 62 συμμετοχές) και Λεγανιές (2015-2017, 34 συμμετοχές).

Διαβάστε επίσης: H βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση όλων των εκκρεμοτήτων

Από τον Ιανουάριο του 2017 αγωνιζόταν στην Ουέσκα με τα χρώματα της οποίας κατέγραψε 52 εμφανίσεις και δύο γκολ, ενώ στο πρώτο εξάμηνο της φετινής περιόδου αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 32χρονο Ισπανό μέσο Lluis Sastre. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο στην Κύπρο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην συνέχεια τα σχετικά συμβόλαια.

Ο Sastre αγωνιζόταν την φετινή σεζόν στην Primera Division με την Huesca, ενώ προηγουμένως αγωνίστηκε σε Valladolid και Leganes».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ