aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωσε και επίσημα τον Τέλφερ και τον Ροδρίγεθ! (οι όροι της συμφωνίας)

Ανακοίνωσε και επίσημα τον Τέλφερ και τον Ροδρίγεθ! (οι όροι της συμφωνίας)

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε και επίσημα τις δύο «χειμερινές» μετεγγραφές της. Πρόκειται για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό Νταβίδ Ροδρίγεθ και τον 25χρονο Καναδό ακραίο επιθετικό Ράιαν Τέλφερ (Τρίνινταντ και Τομπάγκο), το όνομα του οποίου αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Τέλφερ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ryan Telfer. Ο Ryan είναι 25 χρόνων αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια μέχρι τις 31/5/20 και με δικαίωνα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Καλωσορίζουμε τον Ryan στην οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Ροδρίγεθ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Deivid Omar Rodriguez Barrera. Ο Deivid είναι 30 χρόνων αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και ανήκει στην ομάδα Las Palmas της Ισπανίας. Ο δανεισμός του από την Las Palmas στην Νέα Σαλαμίνα θα έχει διάρκεια μέχρι τις 31/5/20. Καλωσορίζουμε τον Deivid στην οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ