aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωσε Γκλικ η Μονακό

Ανακοίνωσε Γκλικ η Μονακό

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στη Serie A με τη φανέλα της Τορίνο, ο Καμίλ Γκλικ μετακόμισε στο Μόντε Κάρλο για λογαριασμό της Μονακό.

Η εξάχρονη ιταλική περιπέτεια του Καμίλ Γκλικ (έπαιξε 1 χρόνο στην Μπάρι και 5 στην Τορίνο) έλαβε επίσημα τέλος, με τον παίκτη να περνάει με επιτυχία ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Μονακό και εν συνεχεία να βάζει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και υπερήφανος που θα μπορέσω να παίξω στη Μονακό, έναν μεγάλο σύλλογο του γαλλικού πρωταθλήματος που θα μου επιτρέψει να κάνω ένα βήμα προς τα εμπρός στην καριέρα μου. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους τους» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μονακό ο 28χρονος Πολωνός διεθνής μεσοαμυντικός.

Αξίζει επίσης να επισημανθεί πως πέρα από την ανακοίνωση της Μονακό υπήρχε και αντίστοιχη από την πλευρά της Τορίνο, με την «γκρανάτα» να υπογραμμίζει στην επίσημη σελίδα της στο Twitter: «Ευχαριστούμε Γκλικ, ήταν πέντε πολύ όμορφα χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ