aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωσε Γκέτσε η Ντόρτμουντ!

Ανακοίνωσε Γκέτσε η Ντόρτμουντ!

Ξανά στα κίτρινα ο Μάριο Γκέτσε! Μετά από τρία χρόνια παραμονής στο Μόναχο όπου κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα Γερμανίας με την Μπάγερν Μονάχου, ο 24χρονος Γερμανός διεθνής επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε, με την Ντόρτμουντ να υπογράφει μαζί του τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Τρία χρόνια μετά, στην ηλικία των 24, κοιτάζω τα πάντα με διαφορετικά μάτια. Μπορώ να κατανοήσω το λόγο για τον οποίο πολλοί οπαδοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν την απόφασή μου», δήλωσε ο Γκέτσε αναφορικά με την μετακίνησή του στην Μπάγερν το 2013, ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, υπογράμμισε:

«Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο Μάριο αποφάσισε να επιστρέψει στη Ντόρτμουντ. Από την αποχώρησή του το 2013 και μετά, πάντα ήλπιζα ότι μια ημέρα θα επέστρεφε σε εμάς».

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, το κόστος της μεταγραφής του Γκέτσε στην ομάδα του Τόμας Τούχελ ανέρχεται στα 22.000.000 ευρώ, ενώ αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μεταξύ των ομάδων που είχαν ακουστεί πριν λίγο καιρό για την απόκτησή του ήταν οι Λίβερπουλ και Τότεναμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ