aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωσε Χένες η Χοφενχάιμ

Ανακοίνωσε Χένες η Χοφενχάιμ

Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Χοφενχάιμ, Αλεξάντερ Ρόσεν, ο Σεμπάστιαν Χένες θα είναι στο τιμόνι της ομάδας της Bundesliga μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Η πορεία του στις δεύτερες ομάδες των Μπάγερν Μονάχου και Λειψίας και οι επιτυχίες που έφερε σαν υπόβαθρο ήταν τα δεδομένα που έκαναν το σύλλογο της Χοφενχάιμ να του εμπιστευτεί την καίρια θέση του πρώτου προπονητή.

Ο 38χρονος Χένες είχε συνδέσει το όνομά του με την ανάδειξη νέων ταλέντων ενώ η οικογενειακή δραστηριότητα του περιβάλλοντός του με το χώρο του ποδοσφαίρου τον έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστό και προσφιλή στους γερμανικούς συλλόγους.
«Ο Σεμπάστιαν έχει αποδείξει πως μπορεί να μεταμορφώσει νέους παίκτες σε ένα δυναμικό ρόστερ και να αναπτυχθούν παράλληλα και μεμονωμένα. Δουλεύει με μια επιθετική προσέγγιση που είναι όχι μόνο πόλος έλξης αλλά και πολύ επιτυχημένη», ήταν τα πρώτα λόγια του Ρόσεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ