aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωσε Μπερτράν Τραορέ η Άστον Βίλα

Ανακοίνωσε Μπερτράν Τραορέ η Άστον Βίλα

Την απόκτηση του Μπερτράν Τραορέ από την Λιόν ανακοίνωσε η Άστον Βίλα. Οι «χωριάτες» κατέβαλαν στη γαλλική ομάδα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού από την Μπουρκίνα Φάσο.

Ο 25χρονος παίκτης προέρχεται από μια εξαιρετική και γεμάτη τριετία στη Λιόν και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων του αγγλικού πρωταθλήματος. Τελικά, η ομάδα του Μπέρμιγχαμ ήταν εκείνη που απέσπασε την υπογραφή του. Η απόκτηση του Τραορέ σε συνδυασμό με την παραμονή του αρχηγού Τζακ Γκρίλις έχουν ενθουσιάσει τους οπαδούς της ιστορικής ομάδας.

Ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου Ντιν Σμιθ έκανε δηλώσεις για την προσθήκη του Αφρικανού κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του και είπε χαρακτηριστικά: « Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Τραορέ επέλεξε την Άστον Βίλα. Είναι ένας παίκτης με τεράστιο ταλέντο που θα βελτιώσει την επιθετική μας γραμμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ