aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνάκαμψη εδώ και τώρα!

Ανάκαμψη εδώ και τώρα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Γνωρίζει όσο λίγοι τι εστί Απόλλων και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ανακάμψει η ομάδα του. Γνωρίζει πως προέχει η βελτίωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών, καθώς το ζητούμενο είναι η άμεση επιστροφή στις νίκες.

Το παιχνίδι που ακολουθεί, με αντίπαλο τον Άρη, είναι κομβικής σημασίας. Μετά από τρεις ισοπαλίες και έξι χαμένους βαθμούς, άλλο ένα στραβοπάτημα θα αφαιρέσει πιθανότητες για ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ο Άρης ήταν από τις ομάδες που απέσπασαν βαθμό από τον Απόλλωνα στον πρώτο γύρο και ο Σωφρόνης Αυγουστή, ξέροντας τις δυσκολίες, ετοιμάζει την ενδεκάδα που θα κερδίσει και θα ανανεώσει τις ελπίδες διάκρισης.

Η νίκη είναι μονόδρομος και μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Πέδρο Εμανουέλ, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να αποδείξουν πως οι δυνατότητές τους είναι μεγαλύτερες από αυτές που έδειξαν στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αν φτάσει σε νίκες στα προσεχή παιχνίδια, θα αυξηθούν οι πιθανότητες διάκρισης, αν όμως η κατάσταση εξακολουθήσει να παραμένει «θολή», χωρίς νίκες, πιθανό να απομακρυνθούν και άλλο από τους στόχους, που τους έχουν απομείνει.

Ο κόσμος έχει απογοητευθεί και δεν είναι τυχαίο πως στο τελευταίο παιχνίδι, με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, κόπηκαν μόλις 1.300 εισιτήρια. Οι φίλοι του Απόλλωνα ανέμεναν πως η ομάδα τους θα βελτιωνόταν, όμως η μια αποτυχία διαδεχόταν την άλλη, οδηγώντας την σε μια συγκομιδή βαθμών που δεν συνάδει με τις φιλοδοξίες της διοίκησης.

Ο πρόεδρος, Νίκος Κίρζης, είναι στενοχωρημένος από την κατάσταση, διότι είχε επενδύσει πολλά όνειρα στην τρέχουσα σεζόν.  Η υπομονή του έχει εξαντληθεί, όμως ελπίζει πως σύντομα θα αλλάξουν πολλά.

Μαζί με την πρόσληψη νέου προπονητή, όλα δείχνουν πως θα προχωρήσει και σε άλλες τομές για να καταστεί πιο δυνατό το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τεχνοκρατικά, οι παίκτες έχουν τα πάντα στην διάθεσή τους και δεν δικαιολογείται η φετινή πορεία τους.

Σε ό,τι αφορά στον αγωνιστικό τομέα, ενόψει Άρη, ο Μαγκλίτσα είναι καλύτερα και μάλλον θα πάρει τη θέση του στην επίθεση, πιθανότατα μαζί με τον Πίεχ. Το θετικό είναι πως ξεπέρασε το πρόβλημά του ο Αγγελή και η άμυνα θα παρουσιαστεί δεμένη. Από την αρχή θα ξεκινήσει και ο Πέδρο, παίρνοντας θέση στο δεξί φτερό της επίθεσης.    

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ