aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑν βρει αριστεροπόδαρο… φεύγει ο Τζολοβάρτ

Αν βρει αριστεροπόδαρο… φεύγει ο Τζολοβάρτ

ΤOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ 

Γκονάλεθ, Μοϊσόφ, Τρουγιόλς και Τζολοβάρτ είναι οι κεντρικοί αμυντικοί που διαθέτει σήμερα στο ρόστερ της η ΑΕΚ. Την ίδια ώρα ο Αρνάλ Κόντε ψάχνει και για άλλον ένα, αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, που αν τον εντοπίσει θα φθάσουν τους πέντε. Κρίνεται ως πολυτέλεια να διαθέτει η ομάδα πέντε στόπερ και ένας θα δει την πόρτα της εξόδου. Σ’ αυτή την περίπτωση, λοιπόν, θα αποχωρήσει ο Τζολοβαρτ κι ας διαθέτει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για την επόμενη περίοδο. Το μέλλον του Ισπανού θα κριθεί σύντομα, αναλόγως της εξέλιξης που θα έχει η προσπάθεια του τεχνικού διευθυντή για εντοπισμό του αριστεροπόδαρου στόπερ.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα αρχίσει στις 6 Ιουλίου και αφού προηγηθούν στις 2 και 3 του μήνα οι εργομετρικές εξετάσεις. Εκτός απροόπτου θα γίνει εξ ολοκλήρου στην Κύπρο. Έχουν ήδη διευθετηθεί και τα φιλικά παιχνίδια και απομένει να οριστικοποιηθούν οιι ημερομηνίες για να είναι σε θέση ο σύλλογος να επισημοποιήσει τα της προετοιμασίας. Κάτι που ίσως γίνει ακόμη και σήμερα ή μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Εξάλλου, η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της με τον Νταβίντ Καταλά (προπονητής Κ19, τεχνικός αναλυτής και σκάουτερ της 1ης ομάδας), καθώς και τον Σάνι Κίνγκσλεϊ (βοηθό προπονητή της ομάδας Κ19).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ