aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑν το πίστευε περισσότερο η Νέα Σαλαμίνα

Αν το πίστευε περισσότερο η Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το πάλεψε η Νέα Σαλαμίνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ, ωστόσο στο τέλος δεν μπόρεσε να έχει βαθμολογικό όφελος. Παρόλο που δέχθηκε πίεση από τον αντίπαλό της στο πρώτο ημίχρονο, αντιστάθηκε, άντεξε. Ωστόσο, σε μια κακή εκτίμηση της φάσης από κόρνερ, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47’), δέχθηκε το γκολ.

Τεχνική ηγεσία και διοικούντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, που κοίταξαν στα μάτια μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και πολλαπλάσιο προϋπολογισμό.

Παράλληλα στις τάξεις του κόσμου κυρίως υπάρχει μια δόση πικρίας για το αποτέλεσμα αφού θεωρούν πως αν η ομάδα τους το πίστευε περισσότερο, ίσως να είχε βαθμολογικό κέρδος. Οι ερυθρόλευκοι υστέρησαν επιθετικά, δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Ενδεχομένως να σεβάστηκαν παραπάνω απ’ ό,τι θα έπρεπε τον αντίπαλό τους.

Ο Βεργέτης παραχώρησε άδεια στους ποδοσφαιριστές, με τους περισσότερους ξένους να έχουν ήδη αναχωρήσει για την πατρίδα τους για τα Χριστούγεννα. Οι ερυθρόλευκοι θα επανέλθουν και πάλι στις προπονήσεις στις 28 Δεκεμβρίου, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το πρώτο ματς στο 2017 με αντίπαλο τον Άρη στο Τσίρειο, στις 3 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ