aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑν όχι Μαχρέζ τότε ο Μάτα

Αν όχι Μαχρέζ τότε ο Μάτα

Όσο κι αν έχει πιέσει τη Λέστερ, δεν έχει δει προκοπή για να πάρει τον Μαχρέζ. Έτσι, στη Ρόμα αποφάσισαν να στραφούν στον Χουάν Μάτα αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση του Αλγερινού. Δημοσίευμα του «Calciomercato» φέρνει στο φως μια μάλλον ιδιαίτερα φιλόδοξη ιστορία που συνδέει τους «τζιαλορόσι» με τον Ισπανό μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως τονίζει το ιταλικό Μέσο, είναι πολύ πιθανό εν τέλει ο Ριγιάντ Μαχρέζ να μην παραχωρηθεί από τη Λέστερ παρά τις όποιες προσπάθειες έχει καταβάλει ο σύλλογος της Ρώμης. Αν γίνει αυτό, τότε ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο είναι πιθανό να τσεκάρει καλύτερα την περίπτωση του Χουάν Μάτα, ο οποίος όμως έχει βασικότατο ρόλο στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο στους «κόκκινους διαβόλους».

Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Πέρισιτς φαίνεται ότι ηρέμησε, δεν επιδιώκει πλέον τη μετεγγραφή του και μπαίνει σε διαδικασία συζητήσεων για νέο συμβόλαιο με την Ίντερ. Ο αθλητικός διευθυντής των «νερατζούρι», Πιέρο Οσίλιο, αποκάλυψε ότι η ομάδα και ο ποδοσφαιριστής έχουν ανοίξει νέο κύκλο επαφών για πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον Πέρισιτς να μην ψάχνει πλέον τρόπο διαφυγής από το «Τζουσέπε Μεάτσα».

«Δεν καταλαβαίνω πως προέκυψαν όλα αυτά τα σενάρια για αποχώρησή του. Δεν τίθεται θέμα πώλησής του και μάλιστα συζητάμε και για νέο συμβόλαιο», ήταν η αναφορά του Οσίλιο για τον Κροάτη ακραίο επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ