aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑν καταφέρει και κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ...

Αν καταφέρει και κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το κλίμα διορθώνεται και ήταν κάτι που το ήθελαν πολύ στον Απόλλωνα. Οι ποδοσφαιριστές επηρεάστηκαν με την αντικατάσταση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον Ιβάν Βουκομάνοβιτς, όμως με την επιστροφή του Κύπριου προπονητή επανέρχεται η ηρεμία.

Και ενόσω δεν έρχονταν και τα καλά αποτελέσματα η κατάσταση ήταν επικίνδυνη, άλλωστε το έκανε ξεκάθαρο και ο προπονητής, που δήλωσε πως αν κάτι πήγαινε στραβά στο Παραλίμνι, όλοι θα ξεκινούσαν πάλι τη μηδενιστική κριτική. Ο Απόλλων αγωνίστηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην ΕΝΠ, όμως οι ποδοσφαιριστές έδειξαν προσωπικότητα και πήραν το ζητούμενο με σχετική άνεση όπως εξελίχθηκε ο αγώνας.

Έγινε πολύ καλή αρχή και τώρα το ζητούμενο είναι η σταθερότητα και η συνέχεια. Δυστυχώς για τον Απόλλωνα οι 14 χαμένοι βαθμοί στις 8 πρώτες αγωνιστικές τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και μόνο με αντεπίθεση διαρκείας θα καλύψει το χαμένο έδαφος.

Η νίκη πάντως ήταν μεγάλης σημασίας από κάθε άποψη, ειδικά τώρα που ακολουθεί το ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Αν καταφέρει να εξασφαλίσει το τρίποντο, θα έχει τις δυνατότητες να παραμείνει κοντά στους πρωτοπόρους. Μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει τη Δόξα (εκτός), τη Νέα Σαλαμίνα (εντός) και ΑΕΚ (εντός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ